DIRECT MAILADRES 
  info@opsteker.com

Jouw naam

Jouw e-mail

Onderwerp

Jouw bericht

Opsteker Visie

Er wordt in de praktijk steeds meer gevraagd van (toekomstig)- verzorgenden en verpleegkundigen. Deze beroepsgroep kent een bijzondere hoge mate aan verantwoordelijkheid. De wijze van educatie is daarom van grote invloed op de kwaliteit en veiligheid van de gezondheidszorg.

Ondertussen is het moeilijk om verzorgenden en verpleegkundigen van optimale educatie te kunnen voorzien. De werkdruk van docenten en praktijkopleiders ligt hoog en het verzorgen van lessen in de praktijk is kostbaar. Deze factoren bemoeilijken les-verzorging die aansluit op het actuele curriculum en de praktijk.

Opsteker heeft als doel docenten en verpleegkundigen te ondersteunen bij de verzorging van educatie in de gezondheidszorg. Opsteker kan een sterke relatie tussen de lesstof en de praktijk garanderen en zorgt er bovendien voor dat de lesstof aansluit op het actuele curriculum voor de beroepsgroep. Opsteker levert kant en klare les-middelen aan, maar denkt ook graag met je mee voor materiaal op maat.

Opsteker is opgericht op 01-01-2016 door Vincent Moolenaar. Vincent is werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige en praktijkopleider bij de GGZ-NHN. In Augustus 2015 studeerde hij af als Docent gezondheidszorg en Welzijn aan de Hoge school van Amsterdam. Tijdens deze studie heeft hij twee jaar ervaring op gedaan als docent op een ROC in Noord Holland. Deze combinatie aan werkervaring bracht hem op het idee om een onderneming te starten ter ondersteuning van het onderwijsmilieu in de gezondheidszorg.

Bij de ontwikkeling van lesmateriaal voor Opsteker, wordt gebruik gemaakt van de expertise van een team aan collega verpleegkundigen, met een variatie aan ervaring. Door deze samenwerking kan Opsteker de hoge toepassingswaarde van het lesmateriaal in verschillende werkvelden garanderen.

Oprichter Opsteker Vincent Moolenaar