Nieuwe look voor Opsteker!

logo, opsteker, nieuw, educatie, opleiding, ontwikkeling, gezondheidszorg, verpleegkunde, video's, les, leren

Opsteker begon met het verzorgen van gastlessen en het ontwikkelen van lesmateriaal voor verpleegkundigen. Langzaam is de focus verschoven naar het maken van lesvideo’s. Ik ontdekte dat video als format veel voordelen kent t.o.v. lesgeven.

Ik genoot van de vrijheid om vanuit Opsteker bij te kunnen dragen aan de kwaliteit en veiligheid van de gezondheidszorg. Dit bereikte ik o.a. door het toegankelijker maken van verpleegkundige kennis. Mijn grote beperking was alleen dat ik deze visie op zorg maar op 1 plaats tegelijk kon naleven.

Video biedt nieuwe mogelijkheden. Zo kan ik op nog meer manieren nadruk leggen op wat ik belangrijk vind in de zorg. Ook biedt video mij nieuwe mogelijkheden om kennis over te brengen. Tenslotte: De video kan overal door ieder terug gekeken worden wanneer je wilt.

Bij deze grote omslag in dienstverlening hoort een nieuwe look! Van de hand van illustrator Pieter Frank De Jong komt een nieuw spetterend logo. Mijn broers Niels Moolenaar en Guido Moolenaar hebben een animatie met een herkenbare tune ontwikkelt. Voortaan kun je producten van Opsteker herkennen aan dit nieuwe logo!

Opsteker, Opleiden, Verpleegkunde, Leren, Ontwikkeling, Les, Video's, Logo, Educatie,
Nieuwe logo Opsteker
Onthullingsvideo nieuwe look Opsteker
Opsteker