Opsteker op het Amsterdam Symposium!

Amsterdam Symposium, Lezing, Symposium, Congres, Intensive Care, IC, Verpleegkunde

Opsteker wordt een steeds bekender begrip in de wereld van intensive care verpleegkunde! Ik vind het bijzonder meegenomen te worden in deze dynamische innovatieve tak van de verpleging!

Na het Mediumcare symposium en het Topics Congres mag Opsteker ook een bijdrage leveren aan het Amsterdam Symposium. Super leuk! Het symposium is op maandag 5 en vrijdag 9 Februari 2018. Op beide dagen sta ik genoteerd als reservespreker en op vrijdag bovendien met de bekende Opsteker-stand!

Ook op deze editie kun je weer rekenen op een rijk gevuld programma. Met deelname ben je ervan verzekerd weer helemaal bij te zijn wat betreft kennis en kunde binnen de IC verpleging.

Vanuit Opsteker verzorg ik mogelijk een lezing over waarom we doen wat we doen wat betreft medicatieveiligheid. Hoe zijn al die richtlijnen ontstaan en wat voor rol hebben medische fouten gespeeld?

Inschrijven kan nog steeds! Graag zie ik je bij de (eventuele) lezing, of bij de Opsteker-stand! Kom gerust langs voor een praatje, een spekkie en wie weet verdere leuke samenwerking!

CheckĀ www.amsterdamsymposium.nl voor meer informatie!

Opsteker